joi, 12 ianuarie 2017

Automoto - Renault koleos 4x4

Automoto - Renault koleos 4x4


Renault koleos 4x4

Bineînțeles că ar fi. Sunt vehicule diferite, nu-i așa? Chiar daca ambele modele sunt construite pe aceeași platformă modulară creată de alianța Renault-Nissan, și ambele alimentate de aceeași 2.5 litri cu patru cilindri pe benzină, care este cuplat la aceeași transmisie automată variabilă continuu.


Renault koleos 4x4

Dar ele sunt diferite. In timp ce japoneza-a construit X-Trail arata foarte mult, în conformitate cu actualele filozofii de design Nissan si arata probabil mai mult ca frații, cum ar fi Qasqhai și Pathfinder, Koleos oferă indicii de design, care sunt - din lipsa unui cuvânt mai bun - French.This un fel de amestec de linii de sânge automobiliști nu este deloc neobișnuit. Se întâmplă tot timpul peste tot în lume și implică fiecare marque autovehicul. Avem Toyota, care sunt, de asemenea, Subarus Kias, care sunt, de asemenea, și Holdens Hyundai, care sunt, de asemenea, Opels și Vauxhalls.

Renault koleos 4x4

Și, uneori, diferențele dintre modelele de vin la nimic mult mai mult decât badging și poate un pic de schimbare cosmetice. Dar, în cazul Renault Koleos și Nissan X-Trail realitatea este ca ei sunt destul de diferite, cu toate că poate dacă ai sta înapoi din pereche și miji s-ar putea vedea unele similitudini. Sunt veri, s-ar putea spune.
Koleos a fost în jur de ceva timp în Noua Zeelandă. Versiunea prima generație a sosit în această țară în urmă cu mai mult de opt ani, dar, în ciuda numelui său, mai degrabă distinctiv și laudă coerente nu a obținut niciodată penetrare reală în segmentul SUV compact al noii piata vehiculelor din Noua Zeelandă.

Source: http://www.stuff.co.nz/motoring/road-tests/87988322/renault-koleos-deserves-to-step-out-of-the-shadow-of-its-nissan-cousin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu