joi, 12 ianuarie 2017

Automoto - Mazda Rx8 superba

Automoto - Mazda Rx8 superba

Mazda Rx8 superba

Noile reduceri de sport se întâmplă ca un fulger de vară și să plece cum ar fi guacamole neconsumată: ignorate, decolorare încet la maro, Asteptand culoare inevitabilă. Vechi de șase ani, Mazda RX-8 languishes prin 2008, cu telescopul Hubble murdar nu va înregistra: doar 2591 de unități până la sfârșitul lunii august.
Mazda nu renunță, TOTUȘI.

Mazda Rx8 superba

Sediul central Hiroshima consideră parte integrantă a motoarelor rotative de identitate ict, astfel încât RX-8, rămâne un deținător loc pentru un viitor nou-motor rotativ În prezent, "16X" și din cauza Poate că până în 2012, cu numele de cod.
Între timp, RX-8 devine un pic se amestecă să-l păstrați verde. Cel mai simplu este noua grila se confruntă cu bara de protecție și rachete de semnalizare ca deschizaturile de frână conductă pentru o rânjind amenințare cobră mai periculoasă. Patru ochi sticloși robotul umple acum Teardrops faruri a, vârfurile de evacuare sunt mai mari, și modele de jante proaspete împodobesc diferitele niveluri de echipare.


Mazda Rx8 superba

Dedesubt, Mazda adaugă alte rigidizarile Top cadru pentru a strânge o platformă deja atletic, iar tweaked geometria din spate suspensie stabilește capătul din spate și ajută ascuți răspunsul direcției. Arborele de prop are-beens aussi Întărit a reduce vibrațiile și zgomotul transmisie.

Source: http://www.caranddriver.com/reviews/2009-mazda-rx-8-r3-short-take-road-test

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu