joi, 12 ianuarie 2017

Automoto - Audi tt coupe aspectuos

Automoto - Audi tt coupe aspectuos

 

Audi tt coupe aspectuos


In cazul in care ati uitat despre ea, era o versiune cu patru uși a modelului TT, care a păstrat partea din față a coupe-ului german, și a angajat un capăt posterior diferit pentru a se potrivi cu ampatament alungit. Rezultatul a fost un atractiv model de patru uși, care ar fi putut deveni un rival al Mercedes-Benz CLA.
Într-un fel, TT Sportback nu a primit aprobarea finală pentru producție, și lipite la Sedan Audi A3 pentru a lupta cu Mercedes-Benz CLA



Audi tt coupe aspectuos

Între timp, segmentul menționat se asteapta pentru a obtine un concurent de la BMW Group, care ar putea fi sub formă unui sedan MINI, care nu a fost încă să fie confirmată.
Cu noi competitori în vedere, Audi ar putea aduce ideea unui TT cu patru uși pe masă. De data aceasta, ar putea fi afinele decât doar un concept care arata aproape de caietul de sarcini de producție.



Audi tt coupe aspectuos


Din păcate, pentru cei viseaza la un elegant modele compacte cu patru usi de la Audi, poate dura câțiva ani până când aceasta devine o realitate, și avem mai multe motive pentru care acest lucru nu se va întâmpla în curând.În primul rând, Audi TT Sportback Concept sa bazat pe TT, care a fost lansat în 2014. Dacă autovehiculul a fost oferit în 2015 sau chiar 2016, design-ul s-ar putea sono suficient de proaspete elect, dar lansarea ei în 2017 sau 2018 ar fi prea târziu pentru cei cu motive de design, care vor fi în cele din urmă actualizate în intervalul TT.


 Source: http://www.autoevolution.com/news/audi-tt-four-door-body-style-could-happen-in-electric-form-114390.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu