joi, 12 ianuarie 2017

Automoto - Frumosul Jaguar XF Sportbrake

Automoto - Frumosul Jaguar XF Sportbrake

 

Frumosul Jaguar XF Sportbrake


Inițial a condus suspiciunea că fenomenul Jaguar masina imobiliară, în urma unor aventuri scurte au scris off complet. Jaguar puternic pe Ford Mondeo înclinat X-Type, care a intrat în producție în 2001, a apărut trei ani de la introducerea sa, o Estate. O astfel de variație spațială nu a fost determinat să convingă consumatorii. Acestea corp X-Type-cu-puține de succes păstrat Jaguar nu mai mult decât atât conceptul vagonului din nou pentru a prinde cu ambele mâini. Jaguari maestru semn Ian Callum a dat mai devreme că brandul stabilit în Coventry din Marea Britanie are urechi de un break. XE va trebui să se descurce fără o ușă a cincea, dar fratele mai mare XF va fi mai târziu, s-au alăturat într-adevăr, în acest an printr-o versiune practică suplimentară.

Frumosul Jaguar XF Sportbrake


 Ca și în cazul predecesorului său a, Jaguar, de asemenea, depinde acum numit Sportbrake versiunea Estate a XF. Asta nu e singurul acord că noul XF Sports Brake cu predecesorul său. Montantul B, XF Sports Brake este "doar un XF, dar în spatele totul se schimbă. Luat de asemenea mașină lângă modelul A6 Allroad și E-Class Estate Volvo V90 și Touring 5-BMW Seria preia cereale, având în vedere o linie a plafonului ușor înclinată, cu care trece în partea din spate a unei ferestre din spate înclinată, urmată de o piesă relativ verticală din tablă.

Frumosul Jaguar XF Sportbrake

 Supapa de sine este completată de unități, cum ar fi întrerupt anul trecut XF Sports Brake, în mod clar diferit de cele din spatele sedan. Unitățile de spatele noului englez practic va expune unele similitudini cu modul în care Jaguar ea a proiectat F-Pace.



Source: http://www.nu.nl/auto/4378524/blik-to-the-future-jaguar-xf-sportbrake.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu