vineri, 13 ianuarie 2017

Automoto - Suspensie Kit BMW E46 M3 Coupe 01-06

 Automoto - Suspensie Kit BMW E46 M3 Coupe 01-06


Suspensie Kit BMW E46 M3 Coupe 01-06


Sasiu suspensie și componente AC Schnitzer face vehiculul mai ușor de controlat, în toate situațiile, și să indice suprafața limită a conducătorului auto cât mai curând posibil. Setarea de bază este de sport ferm, dar cu o călătorie maximă de primăvară reziduală rămâne confortabil în orice moment și, prin urmare, potrivite pentru utilizarea de zi cu zi, chiar și pentru șoferii de afaceri pe distanțe lungi.


Suspensie Kit BMW E46 M3 Coupe 01-06


Curse kit de suspensie versiune include1 x Spring Strut pe stânga1 x Spring Strut dreapta2 x Spring punte fata2 x amortizor puntea spate2 x primăvară puntea spateAstăzi vă AC Schnitzer utilizează experiența dobândită dintr-un bogat patrimoniu de curse sporturilor cu motor se întinde de 4 decenii in tot ceea ce fac. Combinația dintre excelent BMW inginerie auto, precum și dezvoltarea sporturilor cu motor de Herbert Schnitzer face echipa de curse Schnitzer una dintre cele mai de succes și bine-cunoscute echipele Touring Car din întreaga istorie a sportului cu motor.

Suspensie Kit BMW E46 M3 Coupe 01-06

 La mijlocul anilor optzeci, Willi Kohl, unul dintre cei mai mari dealeri BMW din Germania, iar Herbert Schnitzer a decis să utilizeze acest know-how-ul tehnic pentru mai mult de victorii de curse. Și așa AC Schnitzer sa născut. AC Schnitzer se concentrează pe transferul de tehnologie de la curse la Tuning rutier. AC Schnitzer produse de tuning sunt fabricate în Germania și oferă o combinație perfectă de manevrabilitate sportivă și un confort de conducere superbă în cele mai grele teste de pe drum si pista.


Pentru mai multe detalii accesati: vivid racing

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu