joi, 12 ianuarie 2017

Automoto - Inteligenta masina Opel Insignea

 Inteligenta masina Opel Insignea

Inteligenta masina Opel Insignea

 Opel va aduce noul Insignia Grand Sport ca un 4x4 de pe piață. Pentru un model solid în segmentul conform producătorului, care este asocierea unică de unitate Lacuri-roți Twin cu vectorizare cuplu.
Cu el două ambreiaje multi-disc pentru a înlocui un diferențial convențional.

Inteligenta masina Opel Insignea

 Astfel, puterea motorului poate fi distribuit în mod selectiv într-o fracțiune de secundă între curba interioară și partea din spate în afara situației.
Grație acestei tehnologii, Insignia este mai agil înmuia Grand Sport în curbe și să ofere cea mai bună în viraje și o tracțiune exemplară.


Inteligenta masina Opel Insignea

Conducătorului auto are, de asemenea, posibilitatea de a alege între setările șasiului și a transmisiei "Tour" și "Sport". În modul "Sport", sistemele permit o mai mare mișcare în jurul axei verticale a vehiculului (amortizare girație rată scăzută). Dacă se dorește, o nouă transmisie automată cu opt trepte vor fi disponibile. Opel Insignia Grand Sport vine de la începutul verii, în comerț.

Source: http://www.motorsport-total.com/auto/news/2017/01/opel-insignia-grand-sport-2017-er-kann-auch-allrad-17011203.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu